Λέβητες ηλεκτροδίου "Galan" . Η λύση στην θέρμανση

Υπάρχει ένα στερεότυπο που λέει πως η θέρμανση  με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας - είναι "πολύ ακριβή". Πάρτε καυστήρα Galan  ηλεκτροδίου  Iόντων  , και θα σας στοιχίσει η χειμερινή περίοδος  2-3 φορές λιγότερο από το πετρέλαιο.

Ο λέβητας Galan είναι ένας λέβητας ιονισμού που η απόδοση του προσεγγίζει το 100% . Ξεχάστε όλες τις άλλες μορφές ενέργειας . Θερμαίνει ακαριαία  το υγρό του συστήματος, σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης που πρώτα αποβάλουν μεγάλο θερμικό έργο μέσω των καυσαερίων που εκλύουν, κατόπιν μεταφέρουν την θερμότητα  από το μέταλλο στο νερό και σταδιακά αφού θερμανθεί μεγάλο ποσοστό νερού αναλαμβάνει ο κυκλοφορητής την μεταφορά του θερμαινόμενου νερού στα σώματα και από εκεί στο χώρο μας. 
 Φωτογραφια απ΄το διαδύκτιο

Αντιλαμβάνεστε ότι και μόνο από την αναφορά ότι είναι πολύ χρονοβόρα και παράλληλα ενεργοβόρα διαδικασία. Αντίθετα με τα παραπάνω, ο λέβητας ιονισμού Galan βασίζεται στο φαινόμενο του ιονισμού κατά το οποίο δεν υπάρχει καθόλου καθυστέρηση και θερμομεταφορά από ένα υλικό σε άλλο γιατί η αρχή της λειτουργίας του βασίζεται στην αντίσταση που παρουσιάζει το νερό απέναντι στο ηλεκτρικό ρεύμα με αποτέλεσμα να έχουμε ακαριαία θέρμανση του συνόλου των μορίων τα οποία κυκλοφορούν μέσα από τον λέβητα ιονισμού Galan και έτσι να έχουμε μια ακαριαία θέρμανση και συνεχή ροή θερμού νερού κατά την εκκίνηση του συστήματος. 

Αυτή η διαδικασία είναι εξαιρετικά εξώθερμη - που συνδέεται με την απελευθέρωση μεγάλων ποσοτήτων θερμότητας. Με την αύξηση της θερμοκρασίας αρχίζει  να αυξάνεται  η ταχύτητα της κίνησης των ιόντων του ηλεκτρολύτη, αυξάνεται η αγωγιμότητα  και η συχνότητα των συγκρούσεων των ιόντων, η οποία συνδέεται με μια απότομη άνοδο της θερμοκρασίας, η οποία με τη σειρά του καθιστά τη διαδικασία θέρμανσης τηςκατοικίας αποτελεσματική στις πιό ακραίες συνθήκες .

1 σχόλια:

καναβας θεοχαρης είπε...

πολυ καλο! Εξυπνο! που ομως μπορω να το δω "ζωντανα" Ενδιαφερωμαι.

Δημοσίευση σχολίου

Για πληροφορίες ή παραγγελίες γράψτε στον χώρο των σχολίων ή τηλεφωνείστε στο 6989061470 .